Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Алексей Навални обяви гладна стачка

Свят

Алексей Навални обяви гладна стачка

Алексей Навални обяви гладна стачка - Tribune.bg
Снимка:

Осъденият критик на Кремъл Алексей Навални обяви гладна стачка, съобщи „Комерсант“. Той обяви това в Инстаграм от колонията във Владимирска област, където излежава присъда от 2 години и 8 месеца. „Обявявам гладна стачка с искане за съобразяване със закона и допускане на лекар да ме посети“, написа опозиционерът.

Стачката ще продължи, докато Навални не получи подходящо медицинско лечение за силни болки в гърба и изтръпване в краката. От затвора критикът на Кремъл Алексей Навални заяви в понеделник, че е получил близо дузина предупреждения за поведението си, откакто е бил затворен миналия месец и има риск да бъде пратен в карцера. Миналата седмица Навални заяви, че страда от силни болки в гърба и изтръпване на краката си и се оплака, че медицинският персонал е пренебрегнал правилното му лечение.

Откакто е преместен в Наказателна колония № 2 в Покров, Навални също така направи няколко несериозни изявления, които оприличават рутинната му затворническа дейност на тази на щурмовак във филмите „Междузвездни войни“.

 
 
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Алексей Навальный (@navalny)


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати