Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Американското разузнаване помогна за спасяването на русначе от педофил

Свят

Американското разузнаване помогна за спасяването на русначе от педофил

Снимка:

7-годишният Савелий е държан в плен 52 дни

Американското разузнаване помогна за спасяването на 7-годишния Савелий от педофил, съобщи Блиц. Детето е изчезнало, след като се е прибирало от училище в с. Горки, Владимирска област. Изпратило съученик и отправяйки се към дома на разстояние, което се взема за 3 минути, изчезва.

Според руски медии детето е отвлечено от 26-годишния педофил Димитрий Копилов. Къщата му е на около 14 км от мястото, където детето е изчезнало на 28 септември.

„Това е чудо и история с щастлив край. Сега момчето се нуждае от силна психологическа помощ. Трябва да работим с детето и то има нужда от семейна любов“, каза регионалният омбудсман Генадий Прокоричев.

Издирването на 7-годишно дете не е прекратявано, но не е дало резултат. След като американското разузнаване намира информация в Дакрнет, че мъж държи дете в плен, то я препраща на Интерпол, за да информира руските служби.

Спецчастите намират Савелий в бункер, където беше държан в плен 52 дни. Руското министерство на вътрешните работи потвърждава, че детето е спасено след получаването на доклад от чуждестранни колеги по каналите на Интерпол.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още