Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Арестуваха омъжена учителка заради секс със седмокласник

Свят

Арестуваха омъжена учителка заради секс със седмокласник

Арестуваха омъжена учителка заради секс със седмокласник - Tribune.bg
Снимка:

Застрашава я затвор от две до 20 години и забрана за преподаване

В американския щат Алабама 27-годишната учителка по математика Аштън Алана Маккласки беше арестувана за сексуален контакт с ученик от седми клас, предаде сайта WAFF, цитиран от „Дейли мейл“.

Тя сама се е предала на ченгетата и е била арестувана от шерифския офис на окръг Лодърдейл, след което е освободена срещу гаранция на стойност 50 000 долара.      

Маккласки е обвинена в секс с ученик под 17 години, забранено ѝ е да общува с жертвата. Застрашава я затвор от две до 20 години и забрана за преподаване.

Седмокласникът е от семейство на служител на шерифския офис. Случаят на учителката е предаден на Бюрото за разследвания на Алабама (SBI) поради конфликт на интереси. Директорът на училището, в което преподава Маккласки, каза, че провинилата се преподавателка е изпратена в отпуск, след като бе обвинена. Според „Дейли мейл“ жената е омъжена от три години и също от толкова време преподава в училище.

Известно е, че тя е била мажоретка в Университета на Алабама, където е получила образователната си степен през 2017 г.

Според публикации във Фейсбук, Маккласки е получила стипендия за отлична млада жена от окръг Лодърдейл, докато е била стажант в гимназията през 2011 г.

Подобен случай през 2020 година имаше и във Великобритания, където се разбра, че омъжена учителка многократно е правила секс с ученик, който е приятел със сина й. По това време тя е била на 33 години, а момчето на 15 години. Сега делото се разглежда в съда. 


Коментари (1)

Тартаковер 27 годишна, а вече станала прасица! ГМО води дотам. То и учениците им от снимката "не лъжат"! Пробутаха го на целия цивилизован свят и ние "захлебихме". Затова и у нас дебелеенето стана обикновено явление.
А относно секса, седмокласника вероятно е горд и се е похвалил, така са я спипали. Наистина за съвремието междуполовата любов е сериозно престъпление. Ако беше го направила с ученичка лесбийка, едва ли някой щеше да се занимава с нея.
02.03.2021 18:30 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати