Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Архиепископ, посетил Шумахер: Осъзнава какво се случва край него

Свят

Архиепископ, посетил Шумахер: Осъзнава какво се случва край него

Архиепископ, посетил Шумахер: Осъзнава какво се случва край него - Tribune.bg
Снимка:

Лицето му изглежда добре, разказа Йорг Ганшвайн

„Лицето му изглежда добре, дори малко по-плътно и пълно от преди. Почувствах, че той осъзнава какво се случва край него и усеща близостта на хората.“ Това е част от разказа на архиепископ Йорг Ганшвайн, който е посетил аса от Формула 1 по молба на семейството му.

През декември 2013 година Шумахер падна и си удари главата, докато караше ски в алпийския курорт Мерибел. От тогава семейството грижливо пази в тайна състоянието му.

Шумахер се възстановява в имение в Швейцария. До колкото е известно не е контактен, а екип от 15 специалисти поддържа жизнените му функции по пътя към постепенно възстановяване на мозъчните.

Посещението на един от най-доверените свещеници на папа Франциск стана повод отново да се заговори за състоянието на Шумахер.

"Седнах в стаята и един от рехабилитаторите въведе Михаел. Представих се, казах му няколко думи, включително, че съм негов фен от годините във Формула 1. После взех ръцете му в своите и изписах кръст на челото му с пръстите. Не произнесох молитва, защото не мога да бъда сигурен дали той би искал... „, описа срещата архиепископ Йорг Ганшвайн.

И допълни: „Неговото семейство полага невероятни усилия за това Михаел да е далеч от публичните очи и да се възстановява спокойно. Когато си тежко болен, това е изключително важно. Повече детайли не мога да разкрия, това е лична молба на семейството."

Посещението било по молба на съпругата на Шумахер.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати