Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Аутопсията на Марадона - няма следи от алкохол и наркотици

Свят

Аутопсията на Марадона - няма следи от алкохол и наркотици

Аутопсията на Марадона - няма следи от алкохол и наркотици - Tribune.bg
Снимка:

Марадона е страдал от множество заболявания

Излязоха резултатите от токсикологичния анализ на тялото на Диего Марадона. Всички в Аржентина са шокирани от тях, тъй като в тялото на футболната легенда не са открити никакви следи от наркотични вещества. Освен това се оказа, че Диего е имал изключително много заболявания на различни органи, предаде Gong.bg.

„Тези, които очакваха тялото на баща ми да е пълно с наркотици, марихуана и алкохол, бяха неприятно изненадани. Да, той не беше много добре физически в последните си дни, но причините са били други. Не съм доктор, за да кажа какви. Знам само, че той беше много отпаднал. Все едно не говореше със собствения си глас, а чувах някакъв робот“, обяви дъщерята на Марадона в социалните мрежи.                 

В тялото му не са открити следи от лекарства, които да контролират сърдечните му проблеми, които в крайна сметка доведоха до смъртта му. Както е известно, световният шампион от 1986 година получи инфаркт на 25 ноември. Изследванията не са показали наличие на алкохол и забранени медикаменти. Тестовете единствено са дали положителни резултати за психотропни вещества: венлафаксин, куетиаприн, леветирацетам и налтрексон.

Открити са били чернодробна цироза, белодробни и бъбречни проблеми, атеросклероза, хипертония, исхемична болест на сърцето и стомашни киселини.                                                                                                                                                                     


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати