Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Българка обърка полета си и кацна в Украйна, вместо в Испания

Свят

Българка обърка полета си и кацна в Украйна, вместо в Испания

Снимка:

Вече ѝ е уреден полет за Лондон

Българка обърка полета си и кацна в Украйна, вместо в Испания, съобщава "Дейли Стар Онлайн".

30-годишната Инка Филева, която в момента живее в Лондон, купува билет за полета до Валенсия в 7:10 ч. от летище Станстед в неделя, 18 октомври, но нещата не тръгват по план. Вместо да пристигне в Испания при гаджето си, което живее там, българката с изненада установява след полета, че е пристигнала в друга страна.

Българка попадна в Киев, след като минава през грешен „гейт“, а персоналът на самолетната компания не е забелязал, че бордната ѝ карта е за друг полет.

Инка Филева разказва историята в профила си във Фейсбук:

"В момента съм в Киев!! Чакам на летището и най-лошото е, че тук няма офис на „Райънеър“, така че всичко отнема векове, за да се подреди!"

Българката споделя, че е била стресирана и предполага, че билетът й е бил сканиран, но не и проверен от служителите на самолетната компания, които са я пуснали към полета до Киев.

"Провериха билета ми няколко пъти, дори попитах в самолета в колко часа ще пристигна във Валенсия и ми отговориха, че полета е два часа и петнадесет минути."

Тъй като това е полет в ранните часове на сутринта, Инка, която работи като барман, проспива цялото пътуване.

Междувременно гаджето на Инка я чака на летището във Валенсия, без да знае какво се е случило.

Пристигайки в Киев, Инка установява, че не е във Валенсия и признава, че се е изплашила от полицаите, които се преближили към нея и ѝ поискали паспорта.

"Най-странното е, че пътувах с европейската си лична карта, но имах паспорт в чантата, така че просто ми сложиха печат и ме изкараха навън", уточнява злополучната пътничка.

Когато се изправя пред служителя на информационното бюро, той настоява за билета ѝ до Киев, а тя продължавала да му показва този за Валенсия, без някой да разбере как се е случило всичко това.

След дълго чакане на летището в Киев жената се изказва ласкаво за услужливия и любезен персонал, който се свързва с „Райънеър“ и урежда обратен полет до Лондон утре, откъдето ще лети за Валенсия по-късно през деня.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още