Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Български журналисти искаха да сурвакат Путин за 2 млрд. долара (ВИДЕО)

Свят

Български журналисти искаха да сурвакат Путин за 2 млрд. долара (ВИДЕО)

Снимка:

С икона пред Путин - роден журналист прекъсна пресконференцията му

Български журналист прекъсна традиционната пресконференция на Владимир Путин. С икона вдигната високо във въздуха и с българско знаме в ръка, Атанас Стефанов от Булпрес се провикна пред всички: „Ние много ви обичаме в България“. Той обясни на Путин, че иконата е подарък, а руският президент му благодари и се върна към задаваните му въпроси.

Преди да започне самата пресконференция българинът успя да впечатли и руските си колеги журналисти, които даже го интервюираха.

Той им обясни, че носи дарове на Путин – духовен и народен.

Носел му икона на св. Иван Рилски, защото светецът бил покровител на българския и руския народ.

Вторият подарък също се оказа доста интересен – сурвачка. Както стана ясно, родният журналист иска да сурвака руския президент и да му поиска пари.  

„Искам да сурвакам Путин за здраве и просперитет и той да даде 2 млрд. долара за завършване на Турски и Южен поток“, споделя Стефанов пред tsargrad.tv.

Той е обяснил пред чуждестранните си колеги традицията в България да се сурвакаме. И изказал мнение, че на международната сцена сурвачката ще се превърне в символ на необходимостта от реализиране на глобален проект – „изграждането на Южния поток, който е необходим и за Европа, и за Русия“.

Стефанов обаче не е сам. Подкрепян е от колегата си Борис Анзов, който също споделя желанието да сурвака Путин пред gorvesti.ru.

„Нямаме нищо против, ако вашият президент ни даде няколко милиарда, за да завършим Южния поток в България.Нуждаем се от този поток“, споделя Анзов.

Той има и друга молба към руския лидер – да отмени визите за българите.  


Коментари (2)

ехо Южен поток отдавна НЯМА!!! Но тези с комисионните с последна надежда да отърват опандизването на какво се подлагат. Страшничко си е.
19.12.2019 16:41 / Отговор
Варвара Зизикина Какви журналисти са тези??? Абсолютни самозванци. А на Стефанов руският е направо... бегай. И това ми е заместник председател на сдружение "Приятели на Русия и православните народи". Егати русофилът - той не знае езикът на нацията, която фили... Халал да са на Путин таквиз български русофили. Халал и да им е захлебването с рубли... Тези са срам и за България и за Русия...
20.12.2019 19:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив