Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Бавно, но сигурно: Състоянието на принцеса Ан се подобрява

Свят

Бавно, но сигурно: Състоянието на принцеса Ан се подобрява

Бавно, но сигурно: Състоянието на принцеса Ан се подобрява - Tribune.bg
Снимка:

Сестрата на Чарлз III Ан се подобрява в болница, след като получи мозъчно сътресение при инцидент в имението си, съобщи нейният съпруг, съобщи Би Би Си.

„Тя се справя добре – бавно, но сигурно“, съобщи Тим Лорънс пред болница Саутмийд в Бристол, Западна Англия, където принцесата беше настанена.

73-годишната Ан е получила леки наранявания по главата и сътресение на мозъка в парка Гаткомб.

Смята се, че е била ритната от кон, докато се разхождала в защитения периметър на обширното имение, в което се провеждат конни състезания.

Пенсионираният командир на военноморските сили Лорънс, неин съпруг от 1992 г., заяви, че тя се „възстановява“, и добави, че и двамата са „изключително благодарни“ на медицинските екипи, които са я лекували на мястото на инцидента и в болницата.

Принцесата е опитна състезателка по конен спорт, участвала на Олимпийските игри в Монреал през 1976 г. и има репутация на най-трудолюбивата кралска особа.

Тя представляваше краля, след като той отложи публичните си ангажименти след диагнозата рак.

Инцидентът обаче я принуди да се оттегли от участие в държавен банкет на 25 юни за гостуващия японски император Нарухито и да отмени предстоящо пътуване до Канада.

Бъкингамският дворец съобщи, че тя е в болница „като предпазна мярка за наблюдение и се очаква да се възстанови напълно и бързо“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати