Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Берлинската лъвица влуди полицията в Германия

Свят

Берлинската лъвица влуди полицията в Германия

Берлинската лъвица влуди полицията в Германия - Tribune.bg
Снимка:

Втори ден полицията в Берлин преследва лъвицата-фантом, заснета от местни жители да обикаля немската столица. В района, в който е забелязана още вчера бяха разположени 30 полицейски автомобила. Ветеринари също се включиха в издирването. През нощта бяха използвани и термокамери.

Беше разпространена информация, че жители на германската столица са заснели голямата котка да преследва друго животно в покрайнините на града. А вчера, според свидетелска информация, че тя е нападнала диво прасе.

Местните жители бяха предупредени при възможност да не напускат домовете си и да приберат вкъщи домашните си любимци до приключване на акцията.

Припомняме, че вчера полицията започна мащабно издирване на избягала Германсакат полиция увери, че животното ще бъде застреляно, само ако представлява непосредствена заплаха за хора в момента, в който го заловят. Процедура предвижда, само да бъде приспано, в случай, че няма усложнения при залавянето му.

Службите за спешна помощ също са вдигнати под тревога и наблюдават региона с хеликоптери. Използват се и дронове и термовизионни камери. На мястото, на което лъвицата е биля видяна, се намират и ветеринарен лекар и ловци.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети лъв, Берлин, акция
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати