Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Бил Гейтс изумен от теориите, че той е създал пандемията и ползва ваксините, за да имплантира чипове

Свят

Бил Гейтс изумен от теориите, че той е създал пандемията и ползва ваксините, за да имплантира чипове

Бил Гейтс изумен от теориите, че той е създал пандемията и ползва ваксините, за да имплантира чипове - Tribune.bg
Снимка:

Съоснователят на Microsoft Бил Гейтс заяви в интервю за Ройтерс, че е останал изумен от количеството „налудничави“ и „злобни“ теории на конспирацията за него в социалните мрежи. Той поясни, че би искал да разбере какво стои зад милионите онлайн публикации и „конспиративни теории“ за него и за най-добрия американски експерт по инфекциозни болести Антъни Фаучи.„Никой не би предвидил, че аз и д-р Фаучи ще присъстваме толкова силно в тези наистина злобни теории“, каза Гейтс.„Много съм изненадан от това. Надявам се да премине“.

Гейтс чрез своята фондация е отделил около 1,75 млрд. долара за глобалния отговор на пандемията COVID-19. Това включва подкрепа за някои производители на ваксини, диагностика и потенциални лечения.

Някои от конспиративните теории включват твърдения, че Фаучи и Гейтс са създали пандемията, за да се контролират хората, че искат да спечелят от разпространението на COVID-19 и да използват ваксините, за да имплантират на населението чипове.

„Наистина ли хората вярват на подобни неща?”, попита Гейтс в интервюто. Той каза, че е обнадежден от екипа на президента Байдън за справяне със здравната криза.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати