Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Борис Джонсън се сгоди и ще става баща

Свят

Борис Джонсън се сгоди и ще става баща

Снимка:

Смята се, че британският премиер вече има пет деца

Британският премиер ще става баща. Борис Джонсън и приятелката му Кари Саймъндс очакват първата си рожба в началото на лятото. Освен това двамата са се сгодили, съобщиха официално от кабинета на премиера.

Всъщност след като Джонсън стана премиер, той и Саймъндс се преместиха да живеят на „Даунинг стрийт“ 10. Така за първи път в премиерската резиденция в Лондон не живее семейство, а двойка.

Сега 55-годишният Джонсън ще стане първият министър-председател от 250 години насам, който вдига сватба, докато е на поста, пишат британските издания. Освен това последното бебе, родено на „Даунинг стрийт“ е дъщерята на Дейвид и Саманта Камерън, която се роди през 2010 г.

За връзката на Джонсън и 31-годишната Саймъндс се зашумя преди парламентарните избори през 2019 г., когато полиция беше извикана на адреса на дома им, защото съсед чул скандал между двамата. Проверката обаче показа, че проблем няма.

Смята се, че премиерът има общо пет деца.  През 2013 г. съдът постанови, че обществото има право да знае, че Джонсън има дъщеря от извънбрачната си връзка, докато е бил кмет на Лондон. Смята се, че другите му деца са от вторият му брак с Марина Уилър, за която той се жени през 1993 г. и арт консултантката Хелън Макънтайър, с която има извънбрачна връзка. Самият той обаче крие личния си живот и не е споделял за децата си.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още