Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Борисов разговаря с първия вицепрезидент на Ислямска република Иран Есхаг Джахангири

Свят

Борисов разговаря с първия вицепрезидент на Ислямска република Иран Есхаг Джахангири

Снимка:

Двамата обсъдиха развитието на отношенията между България и Иран

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с първия вицепрезидент на Ислямска република Иран Есхаг Джахангири. В рамките на форума в „Аваза“ двамата обсъдиха развитието на отношенията между България и Иран.

Премиерът Борисов отбеляза, че двустранното сътрудничество се развива на базата на 122-годишна история на установени дипломатически отношения и взаимно уважение. Българският министър-председател сподели добрите си впечатления от посещението си в Иран през 2016 година. Визитата на премиера Борисов в предишния му мандат беше първа по рода си за последните повече от 20 години.

Министър-председателят Бойко Борисов акцентира върху работата по изпълнението на договореностите от 19-тата сесия на Смесената българо-иранска комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество. По думите му те са показателни за желанието на България да продължи сътрудничеството си с Иран.  


Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ МУ-ХА-ХА... ОЩЕ ОТ КАТО РАЗМАХВАХА ТОЯГИ ЗАЕДНО С МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ МОНИ СТАРШИНАТА В СУАДИТСКА АРАБИЯ СЛУШАМЕ КАК ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ШЕ НИ ДОКАРА ГАЗ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ ...
ТОЛКОВА Е ПРОСТ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ВСИЧКИ ГО ЛЪЖАТ И МУ СЕ ПОДИГРАВАТ...
ЩОМ МЕДВЕДЕВ ГО Е ОТСВИРИЛ И НЕ СЕ Е СРЕЩНАЛ С НЕГО.... ГАЗ НеМА ДА ИМА....
12.08.2019 09:15 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив