Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до колегата си Хасан Диаб, премиер на Ливанската република

Свят

Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до колегата си Хасан Диаб, премиер на Ливанската република

Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до колегата си Хасан Диаб, премиер на Ливанската република - Tribune.bg
Снимка:

При експлозията на пристанище Бейрут загинаха най-малко 100 души, а над 4000 бяха ранени

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до премиера на Ливанската република Хасан Диаб по повод експлозията в столицата Бейрут.

„Шокирани сме от мащабите на пораженията и множеството жертви, и ранени вследствие на този трагичен инцидент. Изразяваме своята солидарност с народа на Ливан и готовността ни да окажем съдействие за преодоляване на последиците от трагедията“, се отбелязва в съболезнователната телеграма до премиера на Ливанската република.

Заместник министър-председателят и министър на външните работи Екатерина Захариева също изрази съболезнования и солидарност към народа на Ливан, и близките на загиналите при експлозията на пристанище Бейрут, при която загинаха най-малко 100 души, а над 4000 бяха ранени.

Захариева изпрати съболезнователна телеграма също до министъра на външните работи и емигрантите на Ливанската република Шарбел Уехбе.

"Изразявам най-искрено съчувствие на народа на страната Ви и бих желала да предам нашите съболезнования на семействата и близките на загиналите. Желаем бързо възстановяване на ранените“, посочва първият ни дипломат в съболезнователна телеграма до ливанския си колега.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати