Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Чарлийз Терон подробно описва нощта, когато майка ѝ убива баща ѝ

Свят

Чарлийз Терон подробно описва нощта, когато майка ѝ убива баща ѝ

Снимка:

Домашното насилие белязало живота на холивудската звезда

Много преди да стане известна с филмовата си кариера, Чарлийз Терон е била стажант в Националното училище по изкуства в Йоханесбург. През юни 1991 г., когато се връща в къщи за уикенда, във фермата на родителите си на село, майка ѝ за пореден път е подложена на насилие от съпруга си алкохолик. Чарлийз е присъствала на цялата сцена, и е била само на 15 години, споделя тя за "National Public Radio" / NPR /. В интервюто холивудската звезда, която е видяла и съпреживяла цялото убийство на баща си, си припомня за този травматичен епизод от живота ѝ.

„Баща ми беше болен човек. През цялото ми детство беше алкохолик. Познавах го само по един начин - като алкохолик... Безнадеждно беше, нашето семейство живееше с този проблем ", признава 44-годишната актриса.

По време на появата си в американското радио NPR в понеделник, Терон говори за младостта си в Южна Африка и за деня, когато е видяла майка си Герда да убива баща ѝ Чарлз при самозащита.

Двете са се били барикадирали в една от стаите на къщата, а той се е прибрал мъртво пиян и е произвел три изстрела с пушка по вратата, които по чудо не са ги засегнали. За да защити себе си и дъщеря си, Герда стреля по Чарлз и за съжаление го убива.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още