Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Депутат от „Единна Русия“ намекна за отвличане на военен министър на страна-член на НАТО

Свят

Депутат от „Единна Русия“ намекна за отвличане на военен министър на страна-член на НАТО

Депутат от Единна Русия намекна за отвличане на военен министър на страна-член на НАТО - Tribune.bg
Снимка:

Депутат от партия „Единна Русия“ намекна за отвличане на военен министър на страна-член в НАТО, когато лицето дойде на посещение в Украйна, съобщи Ройтерс. Според Олег Морозов министърът може да се събуди в Москва за разпит относно заповедите, които Западът дава на Киев.

 „Доставката на западни оръжия за Украйна представлява пряка заплаха за Русия и това може да наложи Москва да преразгледа военните си цели", смята Морозов, който за първи път влиза като депутат в парламента на Русия през 1993 г. Той признава, че това е един фантастичен заговор.

„В близко бъдеще, на някакъв етап, министър на отбраната на някоя страна членка на НАТО ще дойде с влак до Киев, за да говори със Зеленски. Но той няма да стигне там. И ще се събуди някъде в Москва“, споделя Морозов за възможното бъдеще в програмата „60 минути“ по руската държавна телевизия „Россия 1“. 

На въпрос на водещата Олга Шкабеева, че това е намек за отвличане, влиятелният депутат не отрича фантазиите си.

„Да. И тогава ще разберем кой и какви заповеди дава и за какво ги дава, кой за какво точно е отговорен“, изтъква Морозов. Той пояснява, че в света има нови правила.

„Нека всички тези военни министри, които идват в Киев, да си помислят малко какво би било да се събудят в Москва“, отбелязва Морозов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети