Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Дуейн Джонсън и семейството му прекарали COVID-19

Свят

Дуейн Джонсън и семейството му прекарали COVID-19

Снимка:

Актьорът, съпругата му Лорън и двете им дъщери вече са здрави

Американският актьор и кечист Дуейн Джонсън, известен още с псевдонима „Скалата“, съобщи в Instagram, че той и семейството му са прекарали инфекцията от коронавирус.

Той, съпругата му Лорън и двете им дъщери са дали положителни тестове за COVID-19.

„Мога да ви кажа, че това беше едно от най-трудните неща, които преживяхме като семейство“, сподели Джонсън в социалната мрежа.

Актьорът добавя, че той и семейството му вече са се възстановили от болестта.

„Но се радвам да ви кажа, че със семейството ми сме добре. Излизаме от това, вече сме от другата страна. Не сме заразни. Наясно сме, че не винаги се случва да излезете от COVID-19 по-силни и по-здрави. Благодарни сме за това, че сме добре“, казва Скалата.

„Останете дисциплинирани. Повишете имунната си система. Отделяйте време за уелнес. Носете предпазна маска. Защитете семейството си. Бъдете стриктни по отношение на хората, които посещават дома ви или с които се събирате. Бъдете позитивни и  се грижете за близките си. Бъдете здрави, приятели", заяви още Дуейн в Инстаграм.

Дуейн Джонсън е най-известен с участието си в „Бързи и яростни“, както и в „Кралят на скорпионите“, „Джуманджи: Следващото ниво“, и много други.                             


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още