Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Джо Байдън с огромен гаф: Обърка внуците си пред избиратели

Свят

Джо Байдън с огромен гаф: Обърка внуците си пред избиратели

Снимка:

Огромен гаф направи кандидатът на демократите Джо Байдън по време на последната спирка от предизборната си кампания в Пенсилвания. Той представи своята внучка Финеган като покойния си син Бо Байдън, съобщава в. „Дейли мейл”.

"Това е моят син, Бо Байдън, който много от вас помогнаха да влезе в сената на Делауер", заяви той, прегръщайки своята внучка. Усещайки какво е казал, кандидатът за президент на САЩ се поправи и заяви "Това е внучката ми, Натали."

И този път обаче Байдън не уцели -  момичето до него далеч не беше Натали, а братовчедка й - Финеган.

"Не, не, чакайте... Грешната внучка", поправи се най-накрая Джо Байдън и прегърна Натали.

Това не е първият път, в който Байдън прави подобни грешки. Преди дни той забрави името на човека, срещу когото се изправя на президентските избори в САЩ.

 "Още четири години Джордж, ъ-ъ, Джордж, ъ-ъ, той - ние ще се окажем в положение, че ако Тръмп бъде избран, ние ще живеем в различен свят," каза Байдън в интервю. До него стоеше съпругата му Джил, а камерите я уловиха, как тихо прошепва името на Тръмп, за да поправи грешката.

Чести грешки Байдън прави с цифри. Колосална беше грешката му при броят на починалите от коронавирус през юни.

Байдън направи още няколко гафа по време на кампанията си. По-рано той заяви на президентски дебат на демократите, че от 2007 г. 150 милиона американци са убити заради широкото разпространение на оръжия в страната.

Затова и много хора се питат - дали грешките на Байдън са неволни или има нещо притеснително в здравословното му състояние.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още