Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Екипът на целуваната репортерка ще разследва случая с Кубрат Пулев

Свят

Екипът на целуваната репортерка ще разследва случая с Кубрат Пулев

Екипът на целуваната репортерка ще разследва случая с Кубрат Пулев - Tribune.bg
Снимка:

Джени Суши стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка, твърдят от изданието

"На 23 март 2019 г., след мача между Кубрат Пулев и Богдан Дину, един от нашите сътрудници - Джени Суши - стана жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от Пулев, докато се опитваше да проведе интервю с него.“ Това пишат в пост във Фейсбук от изданието "Вегас Спортс Дейли", на което сътрудничи Джени Суши, която получи неочаквана целувка от Пулев.

„Работим денонощно с Джени Суши и мениджърския екип на Пулев за по-нататъшно разследване и предприемане на подходящи действия“, допълват от изданието.

Подчертават, че са горди от факта, че дават платформа за изява журналисти, които споделят любовта им към спорта. "Вегас Спортс Дейли" се гордее с това, че е платформа, която защитава и оценява жените и техния принос към компанията и самата спортна индустрия. „Искаме да бъдем ясни, че жените трябва да се чувстват сигурни и спокойни, за да изпълняват своите задължения - без злоупотреби и тормоз на работното място. Това, което се случи на г-жа Суши, е напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение“, пишат още от изданието.

По-рано днес Пулев обясни пред NOVA телевизия, че целувката била приятелска.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети