Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Германец е заподозрян за убийството на 3-годишната Маделин през 2007 г.

Свят

Германец е заподозрян за убийството на 3-годишната Маделин през 2007 г.

Германец е заподозрян за убийството на 3-годишната Маделин през 2007 г. - Tribune.bg
Снимка:

Немската прокуратура вярва, че детето, което се води изчезнало от 13 години, отдавна е мъртво

Маделин МакКан, британското момиче, което изчезна през 2007 г., може да се счита за мъртво. Това обявиха днес на брифинг от немската прокуратура.

43-годишният германец Кристиан Б. е заподозрян за деянието. Мъжът е в затвора и в момента, но заради друго престъпление. Вярва се, че заподозреният е бил в португалския район, където 3-годишната Маделин е била на почивка с родителите си и е видяна за последно.

Тук говорим за сексуален хищник, който вече е осъден за престъпления срещу малки момиченца и излежава дълга присъда“, обяви Ханс Кристиан Волтерс от местната прокуратура.

Заподозряният е бял, с къса руса коса, висок около 1.8 м.

От британската полиция, които също водят разследване, коментираха че случаят за тях остава „издирване на изчезнало лице“. Признават обаче, че нямат никакви доказателства дали Маделин е жива или мъртва.

Мади изчезна в нощта на 3 май 2007 година от стаята си в португалски курорт. Родителите ѝ винаги са твърдели, че са я оставили да спи и се отбили в ресторант наблизо. Всички следи за местоположението на детето през последните 13 години водеха до задънена улица.Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати