Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. CNN: Тръмп разговарял безпардонно и грубо с канцлера Меркел

Свят

CNN: Тръмп разговарял безпардонно и грубо с канцлера Меркел

Снимка:

Маниерът на Тръмп е изпитала на гърба си и бившият премиер на Великобритания Тереза Мей

Германски дипломатически служители били много разтревожени от „агресивните" разговори на президента на САЩ Доналд Тръмп с канцлера Ангела Меркел. Те правели всичко по силите си да запазят разговорите в тайна, твърди CNN.

Източници на медията обясняват, че в разговорите с германския канцлер Тръмп тормозил и пренебрегвал Меркел по "почти садистичен" начин, коментира Карл Бърнстейн, дългогодишен журналист, известен с разкриването на скандала Уотъргейт във "Вашингтон пост".

"Някои от нещата, които той /б. р. Тръмп/ е казвал на Ангела Меркел, са просто невероятни - той я е наричал "глупава" и я е обвинявал, че е в ръцете на руснаците", съобщава CNN.

За експертите причината за това поведение на Тръмп се корени идеята му, че „с онези, които счита за слаби и пред които следва да демонстрира твърдост, той трябва да е невъздържан“.

Служителят добавя, че разговорите между Тръмп и Меркел се считат за "толкова необичайни", че са предприети допълнителни стъпки за запазването им в тайна.

Независимо от това, германският канцлер приела коментарите на президента на САЩ "като критики, които не я засягат“, уверява източникът на CNN.  В резултат на което, Ангела Меркел също започнала да отговаря на пренебрежителните забележки на Доналд Тръмп като посочвала факти.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още