Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Глория Естефан прекара COVID-19: Искам да се знаете колко е заразен!

Свят

Глория Естефан прекара COVID-19: Искам да се знаете колко е заразен!

Глория Естефан прекара COVID-19: Искам да се знаете колко е заразен! - Tribune.bg
Снимка:

Певицата и бизнесдама Глория Естефан разкри, че е прекарала по-голямата част от ноември в изолация, след като е дала положителен тест за COVID-19. “През последните няколко седмици станах една от жертвите на коронавируса“, сподели тя в Инстаграм.

„На 30 октомври излязох на ресторант със семейството, носих маска, както и всички около мен. Но по време на вечерята, до мен дойде почитател и ме потупа по рамото. Не носеше предпазни средства и бяхме на близко разстояние“, разкри звездата.

Шестдесет и три годишната Естефан споделя, че е имала късмет, понасяйки само "малко кашлица" и обезводняване, след като е загубила обонянието и вкуса си. „ Не можех да усетя вкуса на закуската си, не можех да помириша супата си. Мислих си, че полудявам. Страхът е най-големият враг в цялото боледуване“. 

Естефан е дала два пъти отрицателен резултат, преди да стане ясно, че е заразена. Певицата публикува и списък с витамини, които са й помогнали да засили имунната си система. Тя  добави, че единствената причина да споделя е, защото: „Искам да знаете колко силно заразен е вирусът“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети COVID-19, маска, зараза

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети