Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Хю Грант е преболедувал COVID-19 още през февруари

Свят

Хю Грант е преболедувал COVID-19 още през февруари

Снимка:

Имах усещането, че някакъв огромен мъж, като Харви Уайнстийн, е седнал отгоре ми, разказа актьорът

Актьорът Хю Грант е една от първите известни личности, които са се сблъскали с COVID-19. Грант се е заразил още през февруари, преди да бъде обявена пандемия и да бъдат въведени строгите мерки за безопасност. Неговата съпруга Ана Ебърстийн се е заразила от него и също е преболедувала коронавирусната инфекция. Вече и двамата са добре. Дори са си направили тест, който е установил наличието на антитела срещу COVID-19. Изкарали са карантината заедно с трите си деца.

Актьорът разказа какво е преживял в „Късното шоу“ на Стивън Колбер.

„По едно време започнах да се потя страшно много“, разказа той. „Все едно бях облечен с пуловер от пот, беше много засрамващо. После изведнъж очите ми сякаш станаха с три номера по-големи и имах усещането, че някакъв огромен мъж, като Харви Уайнстийн, е седнал отгоре ми“, разкри Хю Грант.

„След това установих, че не мога да надуша нищо. Паникьосах се, защото по това време хората едва започваха да говорят за загубата на обоняние като симптом на заболяването“, сподели актьорът.

„Започнах да мириша цветята, но не усетих нищо. Започнах да се отчайвам и дори опитвах да помириша кошчетата за боклук. Представете си, искаше ми се да помириша подмишниците на непознати хора, защото не усещах нищо“, разкри още неволите си Хю Грант.

Той дори е пръснал от парфюма на жена си директно в лицето, но не е успял да помирише нищо.                                                


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още