Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Избягали коне на кавалерията в Лондон раниха четирима души (ВИДЕО)

Свят

Избягали коне на кавалерията в Лондон раниха четирима души (ВИДЕО)

Четирима души са приети в болница, след като армейски коне избягаха по време на сутрешна разходка в центъра на Лондон и галопираха по улиците в час пик, предаде АФП. Лондонската полиция съобщи, че се опитва да спре "неопределен брой коне", избягали по незнайна причина от кралската кавалерия.

Снимки и видеа в социалните мрежи показаха конете тичат по натоварените пътища покрай автобуси, таксита и коли.

Видео в социалните медии показва как едно от животните се придвижва с кръв по гърдите и краката си. Това се е случило след удар в кола. Друг кон пък се е ударил в туристически автобус. 

По-късно говорител на армията уточни, че избягалите коне са пет и всички са прибрани. Не е ясно до каква степен са пострадали четиримата лондончани.

Един от ранените е войник, който е пострадал при инцидента, след като уплашен кон блъснал такси и автобус сред редица превозни средства, съобщава "Телеграф". В 8.25 ч. местно време войникът е бил хвърлен от коня след като животното се ударило в колата близо до Бъкингамския дворец.

Две минути по-късно спешните медици били извикани на близкия площад - Белгрейв Скуеър, където открили двама ранени от коне и ги откарали в болница. Друго обаждане е направено в 8.35 сутринта на кръстовището на Chancery Lane и Fleet Street и четвърти човек е откаран в болница.

Предполага се, че животните са се изплашили по време на ежедневните си сутрешни упражнения от „строители, които преместват бетон“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети коне, Лондон
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети