Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Извадиха живо бебе от мястото на авиокатастрофата в Пакистан

Свят

Извадиха живо бебе от мястото на авиокатастрофата в Пакистан

Снимка:

Самолетът се разби в жилищен квартал в Карачи

Живо бебе е извадено от развалините след самолетната катастрофа в Пакистан, съобщава „Мирър“. По-рано пътнически самолет с 91 пътници и 8 души екипаж се разби в жилищен квартал в Карачи, малко преди да кацне на летището там.

От кадри на местна телевизия се вижда как мъж изнася бебето от мястото на катастрофата, като се предполага, че семейството на детенцето е живяло в една от сградите, върху които падна самолетът.

Все още няма официално обявено колко хора са загинали и какви са щетите. BBC съобщава, че е потвърдено за 11 починали и двама оцелели след катастрофата, но се очаква жертвите да са много повече.  Според други медии починалите са поне 34.

Телевизия Bol news съобщава, че загиналите са най-малко 90. А най-малко 30 души са откарани в болница. Поне пет сгради са разрушени, след като самолетът пада. Води се разследване за причините на катастрофата.

 


Коментари (1)

Susan Benson Здравейте, имате ли нужда от бърз заем?
Аз съм Сюзън Бенсън. Кредитор съм и също финансов консултант.

С оглед на стагнацията, през която преминава светът в резултат на въздействието на коронавируса (COVID-19) върху бизнеса и икономиката, много хора са изправени пред несвоевременно финансови предизвикателства и с наличието на паричен излишък в моята компания, ние се стремим да ускорим паричното обращение, като финансираме клиенти в и извън Европа със заем.

Имате ли нужда от спешен заем за стартиране на бизнес, за закупуване на къща или кола или имате нужда от заем по други лични причини? ако отговорът Ви е „ДА“, ще Ви посъветвам да се свържете с моята компания. Ние предоставяме всякакъв вид кредитни услуги, както обезпечени, така и необезпечени заеми. Всичко, което трябва да направите е да ни пишете по имейл: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com или да ни изпратите съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и да получите отговор веднага.
22.05.2020 19:39 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още