Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Известна турска актриса и приятелят ѝ предизвикаха истински екшън в Истанбул

Свят

Известна турска актриса и приятелят ѝ предизвикаха истински екшън в Истанбул

Известна турска актриса и приятелят ѝ предизвикаха истински екшън в Истанбул - Tribune.bg
Снимка:

Фуркан Чалъкоглу извадил нож в ресторант, с който ранил 12 души, включително полицаи

Като на кино. Известна турска актриса и приятелят ѝ предизвикаха истински екшън насред Истанбул. Двамата са задържани, след като мъжът е наранил с нож над десет души, сред които полицаи, при свада в хотелски ресторант, предаде турската частна телевизия НТВ.

Става въпрос за актрисата Айшегюл Чънар, която била заедно с приятеля си Фуркан Чалъкоглу в ресторант в квартал Бейоглу. Изведнъж между двамата се разразил скандал. Когато конфликтът започнал да ескалира, персоналът се опитал да се намеси, но Чалъкоглу извадил нож, с който ранил петима души.

На мястото били изпратени полицейски и медицински екипи. Това обаче не е спряло гаджето на актрисата. Мъжът се е нахвърлил и върху полицаите с ножа, при което пострадали седем служители на реда. В разтърваването се включили и специални части на полицията, които са обезвредили агресивния мъж. Няма опасност за живота на пострадалите, чиито наранявания се преценяват като леки.

Фуркан Чалъкоглу и Айшегюл Чънар  са били отведени в полицейския участък, за да дадат показания. Версията на актрисата е, че двамата са били нападнати, но нападателят е избягал.

Това не е първият сблъсък на актрисата с органите на реда. Тя бе задържана от полицията и през март, когато в автомобила ѝ бяха намерени наркотици.


Топ новини

виж още
Актуална тема