Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Канадски депутат лъсна гол на видеозаседание

Свят

Канадски депутат лъсна гол на видеозаседание

Канадски депутат лъсна гол на видеозаседание - Tribune.bg
Снимка:

Депутат от канадския парламент се извини, след като се появи гол при повикване в парламента по Zoom.

Уилям Амос, либерал, беше хванат да прикрива деликатни участъци под кръста с мобилен телефон и стоящ както майка го е родила между флаговете на Квебек и Канада, когато камерата на лаптопа му се включи по време на виртуалната сесия, пише „Дейли Сабах“.

„Направих наистина злощастна грешка и очевидно се смущавам от това“, написа 46-годишният депутат в Туитър късно в сряда, след като инцидентът в офиса му стана публично достояние.

„Камерата ми случайно беше оставена включена, когато се преобличах, след като бях на джогинг. Искрено се извинявам на всички колеги. Това беше грешка и няма да се повтори.“

 

Съгласно раздел „Правила за реда и благоприличие“ не се изисква дрес код, за да участвате в дебат, но мъжете, които говорят, „трябва да носят бизнес дрехи като якета, ризи и вратовръзки“.

Гафът беше показан само във вътрешна емисия на Камарата на общините, оставяйки канадската общественост първоначално да не знае какво се е случило.

Премиерът Джъстин Трюдо, който ръководи либералната партия на Амос, все още не е коментирал инцидента. Опозицията в лицето на  Клод Дебелефей светкавично повдигна случая в камерата, напомняйки на законодателите, че трябва да са облечени по всяко време.

„Може да се наложи да напомня на членовете, особено на мъжете, че вратовръзката и сакото са задължителни, но също и ризата, боксерките или панталоните“, каза тя на френски, съобщи „Канейдиън Прес”. Тя саркастично добави, че всички са видели добрата физическа форма на депутата, но напомни, че трябва да се внимава с камерите. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети