Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Китай отпуска 10,26 млрд. долара за борбата с коронавируса

Свят

Китай отпуска 10,26 млрд. долара за борбата с коронавируса

Снимка:

811 са вече жертвите на вируса

Китай отпуска общо 71,85 милиарда юана (10,26 милиарда долара) за борбата с коронавируса, предава Ройтерс.

Средствата ще гарантират, че хората могат да си позволят диагностика и лечение. Парите ще бъдат използвани и да се гарантира, че усилията на всеки регион за борба с вируса няма да бъдат възпрепятствани от финансови ограничения, се посочва в изявление на финансовото министерство в Пекин.

Междувременно стана ясно, че броят на жертвите от новия вирус е достигнал 811 души в Китай. Заразените са над 34 800 души. Бе съобщено и за 4 потвърден случай на заразен във Великобритания. В Испания бе потвърден втори случай.

В Китай в много провинции училищата остават затворени. В провинция Хъбей няма да се учи до 1 март с цел да се ограничи заразата.  

 

 


Коментари (1)

Linda Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му изплатите навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
20.02.2020 01:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още