Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Кръвта на Том Ханкс и съпругата му ще бъде използвана за коронавирусна ваксина

Свят

Кръвта на Том Ханкс и съпругата му ще бъде използвана за коронавирусна ваксина

Кръвта на Том Ханкс и съпругата му ще бъде използвана за коронавирусна ваксина - Tribune.bg
Снимка:

Омъжената двойка беше сред първите хора с висок профил, които се записаха в медицинско проучване

След като Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън преодоляха коронавирусната инфекция, кръвта им ще бъде използвана в изследвания, за да помогне за разработването на ваксина срещу COVID-19. Двамата излязоха публично с диагнозата си и информираха феновете за състоянието си, докато са в изолация.

Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън се възстановиха напълно и им беше позволено да се върнат в дома си в Лос Анджелис. Кръвта на холивудските знаменитости, които се заразиха при снимки на биографичен филм за Елвис Пресли в Австралия, ще бъде използвана от медицински изследователи, съобщи самият Том Ханкс.

Актьорът от „Форест Гъмп“ разкри, че съпругата му Рита е страдала много по-лошо от коронавирусните симптоми, отколкото той, и че е бил загрижен за нейното здраве.

''Рита имаше много по-висока температура и имаше някои други симптоми. Тя загуби чувството си за вкус и мирис. Не получаваше абсолютно никаква радост от храната повече от три седмици. Беше толкова зле, че трябваше да пълзи по пода от леглото до съоръженията“, призна Том Ханкс.

Омъжената двойка беше сред първите хора с висок профил, които след пристигането си обратно в САЩ, се записаха в медицинско проучване, за да установят дали техните антитела ще бъдат полезни за учените, работещи по разработването на ваксина. Сега звездата от „Спасяването на редник Райън“ разкри, че са одобрени за даряване на кръв, защото те "носят антителата". Том се надява кръвта на него и жена му да се окаже полезна в борбата с коронавируса и се шегува, че ще е отговорен за създаването на „Ханксина“ /производно от ваксина/.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети