Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Куба Гудинг-младши е обвинен в изнасилване

Свят

Куба Гудинг-младши е обвинен в изнасилване

Снимка:

Предполагаемото посегателство е станало през 2013 г.

Носителят на "Оскар" Куба Гудинг-младши е обвинен, че два пъти е изнасилил жена в хотелска стая в Ню Йорк през 2013 г., съобщават световните агенции. За да защитят самоличността на тъжителката в съда в Ню Йорк гражданското дело е заведено от жена, идентифицирана в съдебните документи като „Джейн Доу“.

Жената твърди, че е срещнала актьора в бар в Манхатън през август 2013 г. и е била поканена да се присъедини към него за по питие в близък хотел. Гудинг е я склонил да го придружи до хотелската му стая, където е заявил, че трябва да се преоблече, а впоследствие я е изнасилил.

Марк Джей Хелър, адвокатът на Куба Гудинг-младши, е заявил, че обвиненията са неправдоподобни.

"Тези обвинения са изфабрикувани. Говори се за събитие отпреди седем години, по повод което никога не е подавана жалба. Вярваме, че те ще бъдат отхвърлени", смята адвокатът на известния актьор.

Петдесет и две годишният Куба Гудинг-младши печели "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля през 1997 г. за изпълнението си във филма "Джери Магуайър".

Миналата година актьорът пледира невинен по обвинения, отправени му от три различни жени, които твърдяха, че ги е опипвал. Предполагаемите инциденти са станали в нощни клубове в Ню Йорк през 2018 г., припомнят агенциите.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още