Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Макрон вече няма симптоми на COVID-19

Свят

Макрон вече няма симптоми на COVID-19

Снимка:

Френският президент Еманюел Макрон вече няма симптоми на COVID-19, съобщиха от кабинета му, седмица след като той даде положителен тест за коронавирус, съобщи АФП.

Президентът, който беше в самоизолация в официална резиденция близо до Париж, откъдето ръководеше срещи дистанционни, вече не трябва да остава в карантина, добави Елисейският дворец. Макрон "не показва симптоми на този етап", се казва в изявлението и "следователно изолацията на президента може да приключи след седем дни".

По време на самоизолацията си Макрон беше отговорен за "основните въпроси на текущите дела на страната ни" и ще продължи да го прави през следващите часове и дни, се казва в съобщението.

Макрон, който миналия четвъртък даде положителен тест за вируса, показваше симптоми на умора, кашлица и мускулни болки, обещава с всеки ден здравето му да се оправя.

От неговия кабинет съобщиха за "признаци на подобрение" за първи път в сряда, след като в предишни изявления състоянието на 43-годишния президент се описваше като "стабилно".  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още