Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Мария Захарова сравни с „ядрен взрив“ блокирането на акаунтите на Тръмп в социалните мрежи

Свят

Мария Захарова сравни с „ядрен взрив“ блокирането на акаунтите на Тръмп в социалните мрежи

Мария Захарова сравни с ядрен взрив блокирането на акаунтите на Тръмп в социалните мрежи - Tribune.bg
Снимка:

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова сравни блокирането на американския президент Доналд Тръмп в социалните мрежи с „ядрен взрив“ в киберсреда: унищожаването не е толкова ужасно, колкото последиците. Тя написа още, че това нанасяло удар по демократичните ценности, декларирани от Запада.

Twitter и Facebook обявиха безсрочно спиране на акаунтите на Тръмп, обвинявайки го в подстрекателство към насилие. Други, по-малко известни социални мрежи последваха примера.

"За да направят това не им трябваше съдебно решение или становище на поне някаква профилна структура по етика. Те просто взеха и изключиха многомилионни официални сметки от публиката. На тази атака срещу западните ценности не издържаха дори и най-лоялните партньори на САЩ, които не изпитват нежни чувства към Доналд Тръмп“, пише Захарова на страницата си във Facebook.

„Туитър“ обяви, че завинаги е спрял достъпа до личния акаунт на Тръмп. Същото направиха „Фейсбук“ и „Инстаграм“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ле-ле, Мара Шекерова съвсем е вампирясала на тази снимка! Добре че Путин нямаше акаунт, че тогава какъв ли "термоядрен взрив" щеше да е! Тия наистина ли са превърнали мужиците в проста, безмозъчна маса, да и се връзват на всяка глупост която изръси!
14.01.2021 22:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети