Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Мъж от Флорида е обвинен за домашно насилие с тиква

Свят

Мъж от Флорида е обвинен за домашно насилие с тиква

Снимка:

Полицаите заварили жената „покрита с тиквени семки и пулп“

Мъж от Флорида получи обвинение, че е ударил приятелката си с тиква. Инцидентът станал след скандал между двамата, избухнал в 2 часа сутринта, съобщава полицията, цитирана от „Смокинг гън“.

26-годишният Нейтън Гаристо е арестуван за домашното насилие, след това освободен под гаранция от 1000 долара. Освен това на насилника е забранено да има контакт с 29-годишната си приятелка.     

Когато полицаите отишли по сигнал в жилището, където се разразила драмата, заварили жената „покрита с тиквени семки и пулп“, а Гаристо в нетрезво състояние. Двамата продължавали да се карат, дори пред погледа на ченгетата.

От жалбата става ясно, че мъжът отхвърлил молбите на приятелката си да напусне дома, след което я замерил с тиквата. Самият Гаристо отрича и не се признава за виновен. Той твърди, че е хвърлил тиквата по плъзгащите се врати и не е искал да оцели жената.

Оказва се, че насилникът е криминално проявен. В досието си той има присъди за шофиране в нетрезво състояние, притежание на марихуана и други „подвизи“.                  


Коментари (1)

Йордан67 Има и държавно насилие с Тиква. Затова са днес протестите у нас.
21.10.2020 16:35 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още