Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Мелания Тръмп: Американският народ заслужава честни избори

Свят

Мелания Тръмп: Американският народ заслужава честни избори

Мелания Тръмп: Американският народ заслужава честни избори - Tribune.bg
Снимка:

Победата на Байдън идва на фона на множество обвинения от страна на действащия президент Доналд Тръмп

Американският народ заслужава честни избори. Всеки легален - не незаконен - глас трябва да се брои. Трябва да защитим нашата демокрация с пълна прозрачност. Това написа в профила си в Twitter Мелания Тръмп след като съпругът ѝ Доналд Тръмп загуби изборната надпревара с Джо Байдън, въпреки че резултатите от вота предизвикват разнопосочни мнения и множество съмнения в достоверността си.

Победата на Байдън идва на фона на множество обвинения от страна на действащия президент Доналд Тръмп за нарушения в изборния процес.

Oщe прeди дeн той oбяви, чe нямa дa oтcтъпи и щe ocпoри избoрнитe рeзултaти. Пo думитe му „избoритe дaлeч нe ca приключили“. Обявяването на резултатите се забави почти три дни заради преброяване на стотиците хиляди бюлетини, подадени по пощата. Голяма част от тях бяха за Байдън.

Недоумение предизвикаха и куриозни случаи по време на изборите. Парадокс се оказа мъж на име Уилям Брадли от Мичиган, гласувал въпреки че е починал през 1984 г. Потребител в една от социалните мрежи разкри и други подобни случаи в тазгодишната президентска кампания в Съединените щати, показвайки имената на други шестима гласоподаватели, дали своя вот за 46-ия президент на САЩ. Прави впечатление, че единият от тях е роден през 1850 г. и би трябвало да е на 170-годишна възраст. От всички тях изглежда, че най-младият е именно Уилям Брадли, роден през 1902 г.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Доналд Тръмп ще се бори докрай! И не защото е вкопчен във властта, а защото никой не може да го заобиколи по нечестен път така лесно! Най-голямата измама в историята в най-великата демокрация в света!
09.11.2020 11:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети