Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Мелания Тръмп: Мъжът ми не само говори, а постига резултати

Свят

Мелания Тръмп: Мъжът ми не само говори, а постига резултати

Мелания Тръмп: Мъжът ми не само говори, а постига резултати - Tribune.bg
Снимка:

Във фокуса на речта на първата дама бе и темата за протестите, които разтърсват Америка

„Доналд Тръмп не е традиционен политик. Той не само говори, а постига резултати", посочи първата дама Мелания Тръмп в речта си на конгреса на Републиканската партия. Тя използва този факт като довод, за да разкритикува отношението на медиите към него.

„Имаме нужда съпругът ми да бъде президент още четири години“, подчерта Мелания Тръмп и похвали съпруга си за реакцията на "ужасната пандемия" от COVID-19, предават световните агенции. на конгреса на Републиканската партията конгреса, на който темата за коронавируса почти отсъстваше, тя обърна внимание на пораженията, причинени от пандемията.

„От март насам животът ни коренно се промени. Знам, че много хора се тревожат и искам да знаете, че не сте сами“, сподели Мелания Тръмп в словото си, произнесено в градината на Белия дом.

Тя осъди атаките от лагера на демократите и „клеветите“ на медиите и обеща, че Тръмп ще направи всичко, което е по силите му, за да се погрижи за пострадалите.

Във фокуса на речта на първата дама силно бе застъпена темата за протестите, които разтърсват Америка. Мелания Тръмп припомни, че в американската история има примери за жестока реалност, но призова да се гледа в бъдещето.

„Приканвам хората да се обединят по един цивилизован начин, така че да можем да работим и живеем по стандартите на американския ни идеал“, заяви госпожа Тръмп.

Първата дама спомена словенския си произход и емигрирането си в САЩ, и заяви, че на изборите през ноември с гордост ще гласува за Доналд Тръмп.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети