Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Мелания Тръмп нарича бившата „приятелка“ на съпруга си Сторми Даниелс „порно проститутка“

Свят

Мелания Тръмп нарича бившата „приятелка“ на съпруга си Сторми Даниелс „порно проститутка“

Мелания Тръмп нарича бившата приятелка на съпруга си Сторми Даниелс порно проститутка - Tribune.bg
Снимка:

Актрисата получила 130 000 долара, за да пази в тайна връзката си с Тръмп, но решава да говори

Съпругата на американския президент Мелания Тръмп е болезнено откровена за „приятелката“ на съпруга си Сторми Даниелс в разпространен наскоро запис. В него Мелания нарича Сторми Даниелс „порно проститутка“.

В епизод от подкаста на Майкъл Коен „Mea Culpa“ /„Моята грешка“/, Стефани Уинстън Волкоф пусна въпросния запис на свой разговор с първата дама, докато двете са били все още близки.

"Ако търсите, отворете Google и го прочетете. Ани Лейбовиц снима порно проститутката, тъй като тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври", се чува да казва Мелания.

Очевидно първата дама на САЩ е дълбоко изненадана, че вероятно най-известният фотограф на съвремието Ани Лейбовиц е ангажирана да прави фотосесия за Vogue с такава актриса, добила популярност покрай близостта си с американския президент. Пред обектива на Лейбовиц са заставали кралица Елизабет II, Анджелина Джоли, Джон Ленън, Обама, Горбачов, Баришников, голата бременна Деми Мур, тъмнокожата комедийна актриса Упи Голдбърг във вана с мляко и много, много други.

Сторми Дениълс привлече вниманието към себе си, след като заяви, че е имала връзка с Доналд Тръмп, преди той да стане президент на Щатите. Впоследствие се разбра, че Майкъл Коен, личният адвокат на стопанина на Белия дом, е платил на Сторми 130 000 долара, за да пази в тайна пикантната тайна.

Уолкоф е работила като нещатен помощник в Източното крило на Белия дом и е освободена през февруари 2018 г.

Представител на Сторми Даниелс е отклонил молбата за коментар.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Мелания Тръмп

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети