Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Мелания Тръмп осъди насилието на Капитолия

Свят

Мелания Тръмп осъди насилието на Капитолия

Мелания Тръмп осъди насилието на Капитолия - Tribune.bg
Снимка:

Първата дама на САЩ разкрива, че е била жертва на лични атаки след щурма

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп публикува изявление, в което казва, че е "обезсърчена и разочарована" от събитията от миналата седмица, съобщи Би Би Си.

"Не се заблуждавайте - абсолютно осъждам насилието на Капитолия. Насилието никога не е приемливо", заявява Мелания Тръмп. Тя разкрива, че е била жертва на лични атаки след щурма на Капитолия.

"Намирам за срамно, че около тези трагични събития се появиха груби клюки, неоправдани лични нападки и фалшиви заблуждаващи обвинения срещу мен - от хора, които се стремят да бъдат подходящи и да изпълнят определени поръчки", изтъква Първата дама на САЩ.

Мелания Тръмп, осъжда насилието при щурма на Капитолия миналата седмица и призова за "изцеление, разбиране и мир за великата американска нация", цитира я и електронното издание „Newsweek”.

"Този път става въпрос само за изцеление на нашата страна и нейните граждани. Не бива да се използва за лична изгода", категорична е г-жа Тръмп. Тя благодари "на милионите американци, които подкрепиха съпруга ми и мен през последните четири години и показаха невероятното въздействие на американския дух".

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

от Любляна Един от тези "хора, които се стремят да бъдат подходящи и да изпълнят определени поръчки" г-жо Тръмп е смият г-н Тръмп. Кой е поръчителят? - добре известният кремълският бандит Путин
11.01.2021 16:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети