Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Министърът на отбраната на САЩ беше изписан от болницата след тайната операция от рак

Свят

Министърът на отбраната на САЩ беше изписан от болницата след тайната операция от рак

Министърът на отбраната на САЩ беше изписан от болницата след тайната операция от рак - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на отбраната Лойд Остин беше освободен от болницата, след като прекара две седмици в лечение след усложнения от операция за рак на простатата, която пазеше в тайна от висши ръководители и служители на администрацията на Байдън в продължение на седмици.

Очаква се той да работи от вкъщи, докато се възстанови, предава АП.

70-годишният Остин беше приет в Националния военен медицински център Уолтър Рийд на 22 декември и претърпя операция за лечение на рака, който беше открит по-рано през месеца по време на рутинен скрининг. Той разви инфекция седмица по-късно и беше хоспитализиран на 1 януари и приет в интензивно отделение. Засега се твърди, че лечението е преминало успешно и прогнозите за здравето на министъра са отлични.

Президентът Джо Байдън и висши служители на администрацията не бяха уведомени за хоспитализацията на Остин до 4 януари като Остин запази диагнозата рак в тайна до 9 януари. Президентът обясни, че пропускът на Остин да му каже за хоспитализацията е грешка в преценката, но демократът президентът настоя, че все още има доверие в своя шеф на Пентагона.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати