Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. „Мирър“: Баба Ванга е предсказала „мистериозно заболяване“ на Тръмп през 2020

Свят

„Мирър“: Баба Ванга е предсказала „мистериозно заболяване“ на Тръмп през 2020

Мирър: Баба Ванга е предсказала мистериозно заболяване на Тръмп през 2020 - Tribune.bg
Снимка:

Баба Ванга, известна още като „Нострадамусът на Балканите“, е предсказала, че американският президент ще страда от „мистериозно заболяване“ през 2020 г., съобщава „Мирър“.

Изданието твърди, че сляпата мистична гадателка Баба Ванга от България е предсказала съдбата на американския президент Доналд Тръмп. Според предсказанието американският президент ще страда от "мистериозно заболяване" през 2020 г., което ще го остави глух и с мозъчен тумор.

Медията припомня, че на 2 октомври беше потвърдено, че Доналд Тръмп има CoOVID-19 заедно със съпругата си Мелания.

Някои от другите ѝ прогнози, според „Мирър“, са за Брекзит, 11 септември и цунамито в Тайланд и се твърди, че прави предсказания чак до смъртта си през 1996 г.

Британският ежедневник запознава читателите си с известната в България и по цял свят баба Ванга.

Израснала във ферма в днешна Македония, тя е била ослепена от прашна буря. Това, твърдят последователи, ѝ е дало „второ зрение”, който ѝ е позволило да предсказва бъдещи събития - някои от които са невероятно точни.

В прогноза от 1989 г. тя казва: "Ужас, ужас! Американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманени птици. Вълци ще вият зад храста, а невинна кръв ще блика."

Това беше разтълкувано като ужасяващата терористична атака срещу кулите близнаци на Световния търговски център, които бяха ударени от два самолета на 11 септември 2001 г.

Баба Ванга никога не е записвала на хартия своите собствени прогнози и е била приемана толкова сериозно, че българското правителство се е допитвало до нея.

Не всичко, което тя е предсказала, обаче е вярно – например ядрената война през годините от 2010 до 2014 г. не се е осъществила.

Институтите по сугестология и парапсихология в София и Петрич също са изучавали очевидните ментални способности на Ванга.

Сред някои от нейните бъдещи пророчества са промяна на орбитата на Земята през 2023 г. и откриването на работещ метод за пътуване във времето през 2304 г.

Нейните предсказания стигат до далечната 5079 година, в която според нея ще настъпи края на Вселената.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Тартаковер Всеки има различно виждане относно способностите на Ванга да "вижда" събития в определен времеви отрязък. Затова е безсмислено да развиваме тук хипотези "ЗА", или "ПРОТИВ". Но има нещо, с което се надявам повечето да са съгласни. Това, че Ванга е феномен, признат в света, особено в Русия, Франция, Великобритания, Германия е безспорно. При това положение, ако имахме достатъчно мъдри ръководители, отдавна трябваше да се печели от туристически поклонници от цял свят. Нямам предвид последните. Всички досега не показаха никакъв бизнес усет към туристическите ни забележителности, една от които можеше да е тази. Имаме много, но нямаме хора които да успеят да го покажат както подобава пред света.
04.10.2020 11:53 / Отговор
Black Flag Army ЩО ДА Е МИСТЕРИОЗНО ?!
КАЗАХА МУ, ЧЕ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ СРЕЩНЕ С ПОТОМСТВЕНИЯ ДОНОСНИК КАРАКАЧАНСКА И... СЕ ПОБОЛЯ, ОТ УЖАС :)
05.10.2020 12:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети