Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Митрофанова: Русия няма интерес от смъртта на Навални. Всичко до момента са евтини спекулации

Общество

Митрофанова: Русия няма интерес от смъртта на Навални. Всичко до момента са евтини спекулации

Митрофанова: Русия няма интерес от смъртта на Навални. Всичко до момента са евтини спекулации - Tribune.bg
Снимка:

Тя заяви пред БГНЕС, че Навални и съпругата му били агенти на ЦРУ

Няма официални коментари за смъртта на Навални - нито какво се е случило, нито защо, затова не можем да коментираме. Можем да кажем, че всичко, което е имало до момента, са само евтини спекулации по въпроса. Това заяви в интервю за БГНЕС по повод смъртта на Алексей Навални посланикът на Руската федерация в България Н. Пр. Елеонора Митрофанова.

По думите ѝ, Навални е бил сериозно охраняван. „Изобщо нямаме никакъв интерес от смъртта му“, категорична е Митрофанова.

По повод обвиненията, отправени от съпругата на руския опозиционен лидер – Юлия Навалная, която във видеообръщение директно обвини за смъртта на Алексей Навални президентът Владимир Путин, Митрофанова заяви, че Навални е бил агент на ЦРУ, както и съпругата му. „Ако забелязахте, 10 минути след смъртта му, тя вече е обвинила нашия президент в това, че той бил убил Навални. Разбирате, че това не може да се прави, когато няма никакви данни“, подчерта тя.

Митрофанова потвърди, че има разрешение от Столичната община за честването на Деня на Съветската армия.

Тази сутрин пред Столичната община граждани протестираха заради разрешението, дадено от кмета Васил Терзиев на руското посолство да чества официално Деня на съветската армия на „Паметника-костница“ в жк. „Лозенец“. Недоволните скандираха „Вън Русия от България“, „Вън Митрофанова и руските агенти от България“, „Русия е империя на злото“.

По-рано тази сутрин съветниците от ПП-ДБ-Спаси София също излязоха с декларация и призоваха кмета Васил Терзиев „да наложи забрана на този триумф на смъртта“.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати