Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Навални остава за 30 дни в ареста

Свят

Навални остава за 30 дни в ареста

Навални остава за 30 дни в ареста - Tribune.bg
Снимка:

Алексей Навални остава зад решетките до 15 февруари

Алексей Навални остава в ареста до 15 февруари, гласи решението на Химкинския съд в Москва. Информацията разпространи в Туитър адвокатът му Вадим Кобзев. Това означава, че Навални ще очаква в ареста решението на съда дали условните му присъди да бъдат заменени с ефективни. Заседанието по този въпрос ще се проведе на 29 януари в Симоновския съд в Москва.

Навални беше задържан вчера на летище Шереметиево, веднага след като кацна с полета от Германия, припомня БГНЕС.

Той е задържан заради многократно нарушаване на изпитателния срок на условните присъди.

Навални има две условни присъди по делата “Кировлес” и “Ив Роше”. Първият случай е свързан с обвинения за присвояване на повече от 16 милиона рубли, вторият – с кражба на над 30 милиона рубли. Навални заяви, че не се признава за виновен и смята съдебното преследване за политически мотивирано.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Човек болен, отровен, разминал се на косъм със смъртта и първата работа на Путин е да го натика в ареста. Чудовищен режим.
18.01.2021 19:23 / Отговор
Волгин Аз в събота се пънах доста,за да покажа колко няма демокрация в САЩ,но сега,като гледам какво става в любимая Россия, ще трябва да се покрия за известно време,че ще се намери някой да забележи! Иначе всички са тъпаци! Аз съм много умен и съм прочел бая книжки!
18.01.2021 19:37 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети