Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Найджъл Фараж: Китайската комунистическа партия ще трябва да ни плати репарации заради пандемията

Свят

Найджъл Фараж: Китайската комунистическа партия ще трябва да ни плати репарации заради пандемията

Снимка:

Найджъл Фараж с реакция след новите ограничителни мерки във Великобритания заради новия коронавирус. Водещият агитатор за Брекзит пусна своя позиция в Туитър и във Фейсбук, в която заявява, че „Китайската комунистическа партия трябва да ни плати репарации за това глобално бедствие“.

Миналият месец Фараж съобщи, че обмисля да възобнови дейността на своята Партия на Брекзит, само че този път тя щяла се бори срещу пълното затваряне на Великобритания заради коронавируса. Името й щяло да бъде "Реформирай Обединеното кралство", съобщи преди време вестник "Дейли телеграф".  


Коментари (2)

Тартаковер Струва ми се, че този човек страда от неизличима психическа болест. От пълно разрушаване на нормалната умствена дейност. За съжаление такива и подобни на този са хората, които днес определят съдбите на Европа и света. Затова светът се върти, обърнал се е с краката нагоре, вековни истини и понятия се завъртат на 180 градуса, черното става бяло... Не ми се иска да вярвам че това е краят на цивилизацията, но много неща които вчера не си представяхме, днес са норми на живот.
20.12.2020 20:38 / Отговор
Що? Путя да не е по-читав от Фарадж? Прокиснал червен глупако, престани да се правиш на интересен. Банален си, говедо!
20.12.2020 23:32

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още