Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Нови четири обвинения в изнасилване срещу Харви Уайнстийн

Свят

Нови четири обвинения в изнасилване срещу Харви Уайнстийн

Нови четири обвинения в изнасилване срещу Харви Уайнстийн - Tribune.bg
Снимка:

Уайстийн беше осъден в Ню Йорк на 11 март на 23 години затвор по обвинение в сексуално посегателство

Нови четири обвинения в сексуално насилие са повдигнати на американския продуцент Харви Уайнстийн по подадени искове в нюйоркския съд. Една от предполагаемите жертви по времето, когато престъплението е извършено, е непълнолетна, съобщи „Холивуд Рипортър“, предаде БГНЕС

Според изданието, четири жени на възраст 35, 38, 43 и 70 години заявяват, че са били подложени на сексуално насилие от Уайнстийн от 1984 до 2013 година. Имената им не са обявени. Три от жените твърдят, че след като е извършил престъплението, продуцентът заплашил, че ще съсипе кариерата им, ако споменат за инцидента.

На 10 април прокурорите на окръг Лос Анджелис (Калифорния) повдигнаха срещу Уайстийн, който излежава присъда в затвор в Ню Йорк, нови обвинения в сексуално посегателство. Обвиненията касаеха изнасилването на жена, за което се твърди, че е извършено през 2010 г. в хотел в Бевърли Хилс.

Уайстийн беше осъден в Ню Йорк на 11 март на 23 години затвор по обвинение в сексуално посегателство. Съдебните заседатели в края на февруари го признаха за виновен в сексуално насилие над две жени. В същото време Уайнстийн беше оневинен по две други обвинения в изнасилване, за които беше изправен пред доживотен затвор.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още