Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Оправдаха Гуинет Полтроу за ски катастрофата

Свят

Оправдаха Гуинет Полтроу за ски катастрофата

Оправдаха Гуинет Полтроу за ски катастрофата - Tribune.bg
Снимка:

Холивудската актриса Гуинет Полтроу благодари на съдебните заседатели, които я признаха за невинна за ски катастрофата през 2016 г. в курорт в американския щат Юта.

На носителката на "Оскар" и основателка на Goop се присъжда сумата от 1 щатски долар, която самата тя поиска в насрещния си иск.

Делото се водеше по иск на 76-годишният Тери Сандерсън, който твърди, че през 2016 г. актрисата се е блъснала в него със ски, счупила му е ребрата, като същевременно му е причинила трайни мозъчни и физически увреждания. Мъжът искаше обезщетение в размер на 300 хил. долара, като първоначалният му иск бе за 3 млн. долара, но съдебното жури отсъди в полза на Палтроу.

"Чувствах, че приемането на невярно твърдение компрометира моята почтеност. Доволна съм от резултата и оценявам усърдната работа на съдия Холмберг и на журито, като им благодаря за внимателното отношение към този случай", пише в изявление Палтроу.

Адвокатът ѝ Стив Оуенс, настоява, че и в миналото актрисата се е застъпвала за това, в което вярва и ще продължи да отстоява това, което е правилно.

След прочитането на присъдата актрисата е тръгнала към изхода на съдебната зала, но се е спряла до 76 годишния ищец и сякаш му е пожелала "Всичко добро" преди да излезе, предават случката журналисти.

В обръщение към репортерите след произнасянето на присъдата Сандерсън заяви, че според него хората са склонни да се доверяват на знаменитости като Палтроу.

"Вече не мога да карам ски. Казаха ми, че ако го направя и претърпя нова катастрофа, може да се озова в старчески дом", оплака се пострадалият при ски инциданта.

 

 

 

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети