Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Откриха черните кутии на катастрофиралия в Индонезия самолет

Свят

Откриха черните кутии на катастрофиралия в Индонезия самолет

Откриха черните кутии на катастрофиралия в Индонезия самолет - Tribune.bg
Снимка:

Няма надежда за оцелели

Спасителите откриха черните кутии на катастрофиралия самолет на индонезийската авиокомпания Sriwijaya Air, съобщи АФП. По-рано беше съобщено, че е открито вероятното място на катастрофата в Яванско море, като водолази съобщиха за останки на дълбочина 23 метра.

Индонезийският министър на транспорта Буди Кария Сумади потвърди, че пътническият самолет е паднал във водата близо до Джакарта. Според авиокомпанията на борда е имало общо 62 души, между които 56 пътници и 6 членове на екипажа. Ръководителят на Националния комитет по безопасност на транспорта каза, че на борда са били само граждани на Индонезия.

Водолазите вече извадиха части от тела и остатъци и дрехи от водите. Неистовото търсене не дава надежда за оцелели.

„Намерени са няколко части от тела и те са откарани в полицейската болница за идентификация“, каза говорителят на полицията в Джакарта Юсри Юнус пред АФП. „Все още не знаем дали са от един човек. Открити са и принадлежности, които според нас са на пътниците“.

Открити са също розов панталон на дете, счупено колело от гума, спасителни жилетки и предполагаеми останки от самолета, съобщават властите и репортери.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети