Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Откриха къща с огромно наследство на Марадона в Куба

Свят

Откриха къща с огромно наследство на Марадона в Куба

Откриха къща с огромно наследство на Марадона в Куба - Tribune.bg
Снимка:

Стойността на предметите е повече от 75 милиона, обяви адвокат

Откриха къща с огромно наследство на Марадона в Куба, съобщи адвокатът на футболната звезда. Това се е случило, след като един от синовете на бившия кубински лидер Фидел Кастро е разкрил, че Диего Марадона има къща, пълна със съкровища в Куба.

„Фидел му даде онази къща в прерията. Има един стар мъж, който се грижи за тази къща. И има много съкровища на Диего. В тавана на тази къща има десетки предмети. Това е достатъчно да се направи музей “, твърди адвокатът Маурисио Д'Алесандро към когото се обръща синът на Кастро.

По-късно Д'Алесандро се е свързал с адвоката на Марадона Матиас Морла и го е информирал за къща с вещи на Марадона в Куба. В предаването „Лос Анджелис де ла Маняна“, Д’Алесандро споделя, че Морла не е знаел за съществуването на тази къща.

Имотът е подарен на Марадона от Кастро по време на престоя му в здравния център "Ла Прадера", където прекара няколко години за лечение на наркозависимост.

"Нещата на Марадона са запазени. Всичко е непокътнато. Има снимки и писма от световни лидери. Трудно можем да изчислим стойността на всичко, но със сигурност надхвърлят 75 милиона", коментира адвокатът на Марадона.

Наследството на футболистът се простира в много държави, сред които Венецуела, Куба, Аржентина, Беларус, Китай, Италия и Дубай.

Марадона почина на 25 ноември 2020 г. на 60-годишна възраст. От този момент нататък между децата му и бившия адвокат и приятел на най-великия аржентински футболен идол се развихри битка за наследството му.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Забележете държавите:БЕЛАРУС, КУБА, ВЕНЕЦУЕЛА, ДУБАЙ, КИТАЙ........................................... Мислете....... За свързващото звено.........
05.01.2021 16:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати