Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Откриха мъртъв мъж до дерайлиралия влак в Пирот

Свят

Откриха мъртъв мъж до дерайлиралия влак в Пирот

Откриха мъртъв мъж до дерайлиралия влак в Пирот - Tribune.bg
Снимка:

Собственикът на портала Pirot Plus Online Ненад Паунович разкри пред N1, че на мястото на дерайлиралия влак в Пирот е намерил безжизнено тяло на мъж, за което веднага е съобщил на Спешна помощ.

Самоличността на мъжа близо до локомотива все още не е установена.

Журналистът разказа още, че се приближил да заснеме още работещия локомотив, но приближавайки вагоните, започнал да изпитва дискомфорт, поради което се наложило да се върне обратно. Заради проблемите, които усетил, се е намесил екип на Спешна помощ в Пирот, съобщава БГНЕС.

В Пирот е в сила бедствено положение след изтичане на амоняк от преобърнат вагон, а училищата, детските градини и обществените институции днес не работят. N1 от Пирот съобщава, че отровен въздух, тоест газ амоняк, по неофициална информация все още има в района около Станичене, чак до входа на индустриалната зона на Пирот. 

Министърът на транспорта Горан Весич пристигна в Пирот и каза, че няма причина за паника, защото ситуацията е под контрол, но не всички последствията са отстранени.

Министерството на опазването на околната среда излезе с изявление, че наблюдава района между Пирот и Бела паланка след разлива на амоняк от цистерната в този участък.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати