Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Париж - разкошно украсен за Коледа

Свят

Париж - разкошно украсен за Коледа

Париж - разкошно украсен за Коледа - Tribune.bg
Снимка:

Французите гледаха на екраните у дома запалването на празничното осветление

Въпреки годината, която ни изправи пред нуждата от социална изолация и дистанция, за да спрем коронавирусната инфекция, френската столица се окичи с впечатляваща украса. На фона на втората върна на ковид заразата и пустите улици, независимо от спада на продажбите на луксозните брандове и липсата на празнично настроение, Париж вече грее в хиляди светлини.

Коледното осветление на най-прочутия булевард в Париж -  „Шанз-Елизе”, бе запалено снощи.

Събитието се проведе в присъствието на малка група хора, сред която бе и кметът на града Ан Идалго. По това време на годината прочутият булевард е изпълнен с хора в празнично настроение, но този декември французите гледаха на екраните у дома запалването на празничното му осветление.

За парижани украсата е особено важна, тъй като не могат да излизат, а магазините по булевард „Шанз-Елизе” са затворени от месеци, настояват от градската управа.

„Въпреки че сме в разгара на карантината, предлагаме на парижани този булевард „Шанз Елизе”, окъпан в светлини. Решихме да го направим онлайн, така че жителите на Париж и хората по света да могат да станат част от празника”, уточни Жан-Ноел Ренар.

 


Коментари (1)

гл шеф от. гл шеф. на тайно разузнаване. вписваме на всички. за румен йорданов. майкаму на румен я сменят с уредите с нервени хора . тя постояно я превзимат също и румен ние пак ги превземеме с нашите уреди. щесе наложи да действаме строго и сурово. ще ги накажеме с силна отрова. несе ли [ връзумът. ]
23.11.2020 13:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема