Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Пътник умря от коронавирус по време на полет

Свят

Пътник умря от коронавирус по време на полет

Пътник умря от коронавирус по време на полет - Tribune.bg
Снимка:

"Очевидно е дал погрешни сведения", твърдят от авиокомпанията

Пътник е умрял от коронавирус по време на полет, съобщава „Мейл Онлайн“, цитиран от БГНЕС. Той е обявен за мъртъв малко след аварийно кацане в Ню Орлиънс.

Медиците, които са били допуснати на борда, след като самолетът е кацнал, се опитали да го спасят, докато съпругата му разкрила в близост до други пътници, че съпругът й е проявявал симптоми на ковид през последната седмица, като загубил усещането си за вкус и мирис.

За ужас на пътниците до него мъжът е бил видян в самолета да се тресе и изпотява, и да диша трудно дори преди излитането на полета. Във въздуха състоянието му се влошава бързо и капитанът взема решение да извърши аварийно кацане, за да може мъжът да получи медицинска помощ. Малко повече от час след кацането пътникът, който седял на седалка 28D, спрял да диша.

Пътниците, пътували със съдбоносния полет, изразиха своите разочарования от авиокомпанията в социалните мрежи.

„Мога ли да попитам как вие, момчета, пуснахте един ковид-позитивен мъж на моя полет снощи“, пита една жена.

Друга пътничка, на име Шей, туитва гневно срещу „Юнайтед“, обвинявайки ги, че не са проверили пътниците, преди да се качат, и критикувайки мъжа и съпругата му за полета. „Юнайтед“, защо никога не проверявате температурата ни преди да се качим? Семейството на мъжа, защо не сте го откарали в болницата и сте позволили да се качи на полета, чувствайки се така?“, пише Шей.

Пътникът е попълнил формуляр преди полета, че не е имал положителен тест за ковид и не е имал симптоми на заболяването, причинено от новия коронавирус, според авиокомпанията.

"Очевидно е, че пътникът е дал погрешни сведения", отговарят от „Юнайтед“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети