Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Подхвърлиха свинска глава пред дома на Нанси Пелоси

Свят

Подхвърлиха свинска глава пред дома на Нанси Пелоси

Снимка:

Неизвестни са изписали с графити къщата на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси и са подхвърлили свинска глава пред вратата, съобщи телевизия „Фокс Нюз“.

Сред надписите по вратата на гаража в жилището ѝ в Сан Франциско се вижда задраскана сумата „$2K“ (2 000 долара еднократно за всеки американец предложиха демократите като помощ по време на пандемията), „Отменете плащането на наем!“, „Искаме всичко!“ и „Универсален минимален доход“.

Отстрани са оставени символите на антихристите – кръг с изписана в него буква А.

По информация на местния телевизионен канал KRON4, пред къщата е подхвърлена свинска глава и е разлята изкуствена кръв, пише БГНЕС.

Инцидентът се е случил в петък. Кръвта е отмита, а вратата е запечатана с черна лепенка.

По-рано Конгресът прие, а президентът Доналд Тръмп одобри закон за стимулиране на икономиката с 900 млрд. долара. След това държавният глава настоя на американците да се изплатят не договорените 600 долара на човек, а по 2 000. Демократите видяха в това възможност да внесат в Камарата на представителите съответния законопроект.

Републиканците обаче отказаха да гласуват само по този въпрос, обвързвайки го с други изисквания на Тръмп, които са неприемливи за демократите. Вследствие на това бяха обвинени от опонентите си, че поставят съзнателно неизпълними изисквания, които не са свързани с въпроса за подкрепата на данъкоплатците.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още