Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Подхвърлиха свинска глава пред дома на Нанси Пелоси

Свят

Подхвърлиха свинска глава пред дома на Нанси Пелоси

Подхвърлиха свинска глава пред дома на Нанси Пелоси - Tribune.bg
Снимка:

Неизвестни са изписали с графити къщата на председателя на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси и са подхвърлили свинска глава пред вратата, съобщи телевизия „Фокс Нюз“.

Сред надписите по вратата на гаража в жилището ѝ в Сан Франциско се вижда задраскана сумата „$2K“ (2 000 долара еднократно за всеки американец предложиха демократите като помощ по време на пандемията), „Отменете плащането на наем!“, „Искаме всичко!“ и „Универсален минимален доход“.

Отстрани са оставени символите на антихристите – кръг с изписана в него буква А.

По информация на местния телевизионен канал KRON4, пред къщата е подхвърлена свинска глава и е разлята изкуствена кръв, пише БГНЕС.

Инцидентът се е случил в петък. Кръвта е отмита, а вратата е запечатана с черна лепенка.

По-рано Конгресът прие, а президентът Доналд Тръмп одобри закон за стимулиране на икономиката с 900 млрд. долара. След това държавният глава настоя на американците да се изплатят не договорените 600 долара на човек, а по 2 000. Демократите видяха в това възможност да внесат в Камарата на представителите съответния законопроект.

Републиканците обаче отказаха да гласуват само по този въпрос, обвързвайки го с други изисквания на Тръмп, които са неприемливи за демократите. Вследствие на това бяха обвинени от опонентите си, че поставят съзнателно неизпълними изисквания, които не са свързани с въпроса за подкрепата на данъкоплатците.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети