Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Полиция нахлу в дома на сътрудничката на Ален Делон. Обвиняват я за насилие над звездата

Свят

Полиция нахлу в дома на сътрудничката на Ален Делон. Обвиняват я за насилие над звездата

Полиция нахлу в дома на сътрудничката на Ален Делон. Обвиняват я за насилие над звездата - Tribune.bg
Снимка:

Френската полиция нахлу в дома на бившата асистентка на филмовата легенда Ален Делон, след като децата му подадоха жалби, в които я обвиняват в тормоз и заплашително поведение, предава БГНЕС.

Властите нахлуха в къщата на Хироми Ролин, която е обект на две жалби, подадени от семейството, в парижкото предградие Сюрен, съобщи за АФП източник, близък до разследването, който помоли да не бъде назоваван. Източникът добави, че по-късно през деня тя ще бъде разпитана.

87-годишният Делон е една от най-големите френски филмови звезди в разцвета на кариерата си, икона на Новата вълна от 60-те години на миналия век, участвал в класики като "Басейнът" и "Леопардът".

След сърдечно-съдов проблем през 2019 г. той е в разклането здравословно състояние, което е наложило наемането на жена, която да му помага в дома му в региона Лоарет в Централна Франция.

Първата жалба е подадена от децата на Делон - Анушка, Ален-Фабиен и Антъни. Актьорът също добавя своето име чрез писмена декларация към документите, предоставени на полицията. Антони Делон подава и втора жалба, в която обвинява Ролин в насилие и опит да отчужди баща му от семейството.

Адвокатът им обвинява Ролин в "злоупотреба с крехкостта" и системно следене на телефонните му разговори, както  ив скриване на пощата. Гледачката е  набедена и за лошо отношение към едно от любимите кучета на Делон.

Ролин, която беше изселена на 5 юли от имота на актьора, е изпратила писмо до прокурорите, за да оспори обвиненията срещу нея, а също така е подала и собствена жалба.

След 90-те години Делон рядко се появява на екран, а през последните години се появява изключително рядко в публичното пространство. Последната му голяма публична поява беше, за да получи почетна „Златна палма“ на филмовия фестивал в Кан през 2019 г.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати